Velkommen til PROGREZZORS!

Velkommen til PROGREZZORS – Innovation med handling!

jan_foto_kvadrat

Partner
Jan Brinck
Telefon 25 10 23 14
jan@progrezzors.dk

+30 års erfaring i spændingsfeltet mellem it. forretning, ledelse og organisation.

CEO og ejerleder i it virksomhed, der gennemgik en transformation fra at sælge produkter til at levere services.
Byggede konceptet fra transaktion til relation i virksomheden.
Stor erfaring med salg og leverance til såvel store som mindre virksomheder.
Stor erfaring i leverance til offentlige virksomheder specielt Sundhedsområdet.
 

Jan har en erhvervsbaggrund fra blandt andet Improvento, Symfoni, IT-COMPANION og WM-Data

thomas_foto_kvadrat

Partner
Thomas Rye Tengstedt
Telefon 40 85 61 01
thomas@progrezzors.dk

Vi reagerer meget forskelligt overfor nye arbejdsgange, metoder og viden. Det gør nogle gange menneskers vaner og åbenhed for nyt til den største udfordring i digital forretningsudvikling.

Thomas har særlig viden om den menneskelige faktor i forandringsprocesser. Han har blandt andet arbejdet med implementering af Danfoss Business Systems, som er central i Danfoss’ forretningsførsel. Og været omdrejningspunkt i flere fusioner, arbejdet med teams og teamånd, med uddannelse og med projektledelse. Thomas er desuden meget erfaren i personvurdering og rekruttering.

Thomas har en erhvervsbaggrund fra blandt andet TDC, Danfoss, Tvilum, CfL og Graintec.

 

poul_boetker_kvadrat

Partner
Poul Bøtker
Telefon 21 61 06 20
poul@progrezzors.dk

Med adskillige års erfaring som virksomhedsejer, direktør, bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i en række internationalt orienterede virksomheder, har Poul opnået stor erfaring i virksomhedsdrift samt strategi og forretningsudvikling.

Han har succesfuldt gennemført strategiforløb og efterfølgende eksekveringer i flere virksomheder indenfor forskellige brancher, herunder også turn-around forløb med succes. Poul har desuden praktisk erfaring fra en række exits samt M&A forløb, herunder værdioptimering, forhandlingsforløb, due diligence og hvad der i øvrigt følger heraf.

Poul har en erhvervsbaggrund fra en række internationale virksomheder, blandt andet Terma Electronics A/S, Kirk Telecom A/S, BHE A/S, GLUDAS Ltd (Hong Kong) samt BHE T/C (Kina).

erhverhshus_logo
smv_digital_logo
dbp_logo
food_innovation_house_logo

Hos PROGREZZORS er vi uafhængige af leverandører og fabrikater, men vores store netværk af samarbejdspartnere sætter os i stand til at finde de rette løsninger for jeres virksomhed.

Vi har tæt samarbejde med Erhvervshusene, Dandy Business Park, Food Innovation House samt et stort antal IT-leverandører og rådgivere.

Vi er godkendte som leverandør til SMV:Digital programmet under Erhvervshusene. Opfylder jeres virksomhed betingelserne i programmet, hjælper vi naturligvis med ansøgning.  

 

 

PROGREZZORS APS                      

Dandy Business Park

AI Innovation  House 

Lysholt Allé 11  7100 Vejle

Luk menu